Chocolate Tree - Madagascar 70% (Hot Chocolate) Visa större

Chocolate Tree - Madagascar 70% (Hot Chocolate)

Hot Chocolate-serien från skotska Chocolate Tree är hyvlad choklad avsedd för tillredning utav varm choklad. Just denna variant är tillverkarens egen bean to bar-choklad Madagascar Ambanja 70% – fast nedhyvlad på burk. Detta är med andra ord en "bean to burk"-drickchoklad!

Nettovikt: 160 g

Mer detaljeröjkölkjölkj

86 kr

Lägg till i önskelistan

Eftersom kakaosmöret behöver tid för att smälta helt tar det längre tid att tillreda en kopp från hyvlad choklad, jämfört med kakaopulver. Räkna med åtminstone 10 minuter på spisen för bästa resultat.

Drycken tillreds genom att smälta cirka två matskedar flingor i mjölk, eller i lite tjockare veganska alternativt (exempelvis havremjölk för kaffe). 

Värm 250 ml mjölk. Addera 2 matskedar med choklad och blanda. Sen är det bara att njuta! Förvara på en mörk och sval plats.

Ingredienser: kakaobönor*, rörsocker*, kakaosmör* . *Ekologisk ingrediens

Kan innehålla spår av nötter och mjölkKakaohalt: minst 70%.

EkologiskJa


Allmän information

FRI FRAKT NÄR DU BESTÄLLER FÖR MER ÄN 800 KR

TRYGGT OCH SÄKERT

Vi har funnits sedan 1998 och är en butik med stort hjärta. För oss är det viktigt att du ska kunna känna dig trygg som kund när du handlar hos oss. Har du några frågor kring din beställning eller produkterna här i e-butiken når du oss på info@tantensgrona.se eller via telefon 018-46 25 79

PRODUKTBILDER

Ibland händer det att leverantörer byter utformning och utseende på sina produkter. Något vi naturligtvis inte kan ansvara för. Vi uppdaterar löpande i rask takt och ändrar produktbilder och texter. Trots det så kan det ibland slinka igenom någon produkt som inte ser ut exakt som på bilden. Upptäcker du någon sådan produkt får du väldigt gärna kontakta oss.

OM VÅRA PRODUKTER

Det mesta vi säljer i butiken uppfyller ett eller oftast flera av dessa kriterier: Miljövänligt, Ekologiskt, Rättvisemärkt, Närodlat, Vegetariskt/veganskt, Ej djurtestat, Ej genförändrat eller Inga kemiska tillsatser.

30 andra produkter i samma kategori: