Sonnentor Te Adventskalender 2018

FINNS I LAGER!

Drick en ny kopp om dagen fram till jul! Sonnentor har plockat ihop en vinterblandning med en påse för varje lucka i den vanliga adventskalendern. En traditionell röd förpackning och dekorerad med härliga illustrationer. Kan vikas upp och användas som dekoration i ditt hem för att sprida julstämning.

24 olika sorters ekologiska tepåsar.
100% ekologiska ingrediender 

Mer detaljeröjkölkjölkj

58 kr

Lägg till i önskelistan

Ingredienser: I stort sett allt man kan göra tedrycker av, i olika kombinationer. Gröna, vita, fruktteer och rena örtblandningar.

Förvaras torrt och svalt.

En höjdpunkt på året är när vi får in tekalendrar från Sonnentor och nu är årets kalendrar här.

24 tepåsar fyllda med läckra ekologiska teer. Låt dig inspireras av julens dofter och slappna av och njut av en härlig kopp ekologiskt te varje dag fram till jul. Denna kalender är nyttig och underbar.

En traditionell röd förpackning och dekorerad med härliga illustrationer. Kan vikas upp och användas som dekoration i ditt hem för att sprida julstämning.

Som en speciell överraskning innehåller paketet ett litet häfte med 24 reflekterande tankar att följa med oss fram till julen.

Te till advent, uppskattad gåva eller skäm bort dig själv med en julkalender till jul.

God jul!

EkologiskJa


Allmän information

FRI FRAKT NÄR DU BESTÄLLER FÖR MER ÄN 800 KR

TRYGGT OCH SÄKERT

Vi har funnits sedan 1998 och är en butik med stort hjärta. För oss är det viktigt att du ska kunna känna dig trygg som kund när du handlar hos oss. Har du några frågor kring din beställning eller produkterna här i e-butiken når du oss på info@tantensgrona.se eller via telefon 018-46 25 79

PRODUKTBILDER

Ibland händer det att leverantörer byter utformning och utseende på sina produkter. Något vi naturligtvis inte kan ansvara för. Vi uppdaterar löpande i rask takt och ändrar produktbilder och texter. Trots det så kan det ibland slinka igenom någon produkt som inte ser ut exakt som på bilden. Upptäcker du någon sådan produkt får du väldigt gärna kontakta oss.

OM VÅRA PRODUKTER

Det mesta vi säljer i butiken uppfyller ett eller oftast flera av dessa kriterier: Miljövänligt, Ekologiskt, Rättvisemärkt, Närodlat, Vegetariskt/veganskt, Ej djurtestat, Ej genförändrat eller Inga kemiska tillsatser.

30 andra produkter i samma kategori: