Yogi Tea Christmas Tea Visa större

Yogi Tea Christmas Tea

Många tycker att julen är den allra bästa tiden på hela året och ser fram mot att njuta av alla festligheter och med tacksamhet se tillbaka på året som varit. Som en symbol på tacksamhet sponsrar YOGI TEA® ett särskilt pris, ”LiBeraturpreis”, som varje år under bokmässan i Frankfurt delas ut till kvinnliga författare från utvecklingsländerna. 

17 påsar. 34 g.

Mer detaljeröjkölkjölkj

46 kr

Lägg till i önskelistan

   

En del av pris är finansieringen av ett skrivprojekt för flickor och unga kvinnor i den aktuella pristagarens hemland, i syfte att erbjuda dessa bättre framtidsperspektiv.

Tillagningsförslag
Häll kokande vatten över tepåsen och låt det dra i 5-7 minuter eller längre för en intensivare smak. Söta eller häll i mjölk (eller något annat mjölksubstitut) efter smak.

Ingredienser: rooibos*, kanel*, lakritsrot*, koriander*, honeybush*, apelsinskal*, kryddnejlika*, svartpeppar*, anis*, torkad citronjuice*, stjärnanis*, kardemumma*, rostad cikoria*, lime*, apelsinolja*, kanelolja*

* 100% ekologiskt odlade ingredienser

KRAVJa
EkologiskJa


Allmän information

FRI FRAKT NÄR DU BESTÄLLER FÖR MER ÄN 800 KR

TRYGGT OCH SÄKERT

Vi har funnits sedan 1998 och är en butik med stort hjärta. För oss är det viktigt att du ska kunna känna dig trygg som kund när du handlar hos oss. Har du några frågor kring din beställning eller produkterna här i e-butiken når du oss på info@tantensgrona.se eller via telefon 018-46 25 79

PRODUKTBILDER

Ibland händer det att leverantörer byter utformning och utseende på sina produkter. Något vi naturligtvis inte kan ansvara för. Vi uppdaterar löpande i rask takt och ändrar produktbilder och texter. Trots det så kan det ibland slinka igenom någon produkt som inte ser ut exakt som på bilden. Upptäcker du någon sådan produkt får du väldigt gärna kontakta oss.

OM VÅRA PRODUKTER

Det mesta vi säljer i butiken uppfyller ett eller oftast flera av dessa kriterier: Miljövänligt, Ekologiskt, Rättvisemärkt, Närodlat, Vegetariskt/veganskt, Ej djurtestat, Ej genförändrat eller Inga kemiska tillsatser.

30 andra produkter i samma kategori: