Sonnentor Lindblommste lösvikt Visa större

Sonnentor Lindblommste lösvikt

Ekologiskt lösvikte av av lindblomma. Tack vare sin goda smak har lindblomman blivit en av våra mest populära teväxter. Det är också ett utmärkt förkylnings. 35 g.

Tillagning te
Ta 1 msk lindblomma och häll över 2 dl kokande vatten. Låt dra i 5-10 min. Sila bort örten och njut av det goda  téet.

100% torkad lindblomma. Ger lindring i halsen vid förkylning.

Mer detaljeröjkölkjölkj

46 kr

Lägg till i önskelistan

Ingredienser: ekologisk torkad lindblom.

Tillagning: Ta 1 msk lindblomma och häll över 2 dl kokande vatten, låt dra i max 5-10 min. Sila bort örten och njut av det goda téetAllmän information

FRI FRAKT NÄR DU BESTÄLLER FÖR MER ÄN 800 KR

TRYGGT OCH SÄKERT

Vi har funnits sedan 1998 och är en butik med stort hjärta. För oss är det viktigt att du ska kunna känna dig trygg som kund när du handlar hos oss. Har du några frågor kring din beställning eller produkterna här i e-butiken når du oss på info@tantensgrona.se eller via telefon 018-46 25 79

PRODUKTBILDER

Ibland händer det att leverantörer byter utformning och utseende på sina produkter. Något vi naturligtvis inte kan ansvara för. Vi uppdaterar löpande i rask takt och ändrar produktbilder och texter. Trots det så kan det ibland slinka igenom någon produkt som inte ser ut exakt som på bilden. Upptäcker du någon sådan produkt får du väldigt gärna kontakta oss.

OM VÅRA PRODUKTER

Det mesta vi säljer i butiken uppfyller ett eller oftast flera av dessa kriterier: Miljövänligt, Ekologiskt, Rättvisemärkt, Närodlat, Vegetariskt/veganskt, Ej djurtestat, Ej genförändrat eller Inga kemiska tillsatser.

30 andra produkter i samma kategori: