Emily - Fruktchips Äpple Mini Visa större

Emily - Fruktchips Äpple Mini

Smakrika äpplen som är noggrant utvalda för sin smak och konsistens ger den perfekta krispiga konsistensen på dessa fruktchips.

15 g

Mer detaljeröjkölkjölkj

14 kr

Lägg till i önskelistan

Emily Fruit Crisps är serie läckra tilltugg av torkad frukt och grönsaker. Chipsen har inte bara låg fetthalt utan är också fri från alla typer av tillsatser och konserveringsmedel. Råvarorna bakas på ett innovativt sätt, vilket betyder att de behåller massor av näringsämnen, fibrer, vitaminer, mineraler och antioxidanter. Passar perfekt att mumsa på mellan måltiderna för extra energi!

Bakom företaget ligger Londonparet Emily och Alex och det hela började när de var ute och reste i Öst Asien. Där upptäckte de en fantastisk lokal metod för tillagning av frukt- och grönsakschips och när de såg det fantastiska resultatet bestämde de sig för att starta egen produktion – Emily Fruit Crisps föddes.

Ingredienser: Äpplen, RSPO-certifierad palmolja.
Energi (kJ/kcal): 1735/414
Fett (g): 7.7
varav mättat (g): 4.0
Kolhydrater (g): 85.3
varav sockerarter (g): 64.0
Protein (g): 1.3
Fiber (g): 12.3
Salt (g): <0,01

Allergener
Kan innehålla spår av sojabönor.

Vikt15 g
Glutenfrija
VeganJa

Allmän information

FRI FRAKT NÄR DU BESTÄLLER FÖR MER ÄN 800 KR

TRYGGT OCH SÄKERT

Vi har funnits sedan 1998 och är en butik med stort hjärta. För oss är det viktigt att du ska kunna känna dig trygg som kund när du handlar hos oss. Har du några frågor kring din beställning eller produkterna här i e-butiken når du oss på info@tantensgrona.se eller via telefon 018-46 25 79

PRODUKTBILDER

Ibland händer det att leverantörer byter utformning och utseende på sina produkter. Något vi naturligtvis inte kan ansvara för. Vi uppdaterar löpande i rask takt och ändrar produktbilder och texter. Trots det så kan det ibland slinka igenom någon produkt som inte ser ut exakt som på bilden. Upptäcker du någon sådan produkt får du väldigt gärna kontakta oss.

OM VÅRA PRODUKTER

Det mesta vi säljer i butiken uppfyller ett eller oftast flera av dessa kriterier: Miljövänligt, Ekologiskt, Rättvisemärkt, Närodlat, Vegetariskt/veganskt, Ej djurtestat, Ej genförändrat eller Inga kemiska tillsatser.

30 andra produkter i samma kategori: