Terra Sana Tamari Strong Sojasauce 250 ml Visa större

Terra Sana Tamari Strong Sojasauce 250 ml

Glutenfri och stark sojasås från Terra Sana. Med en komplex smak av sötma, bitterhet, sälta och surhet, tar den varje maträtt till en helt ny nivå!

250 ml

Mer detaljeröjkölkjölkj

71 kr

Lägg till i önskelistan

  

IngredienserSojabönor *, vatten, havssalt, saltad shochu * (vatten, ris *, salt, koji ferment), koji ferment.

*= Ekologiskt odlade varor

VeganJa
EkologiskJa


Allmän information

FRI FRAKT NÄR DU BESTÄLLER FÖR MER ÄN 800 KR

TRYGGT OCH SÄKERT

Vi har funnits sedan 1998 och är en butik med stort hjärta. För oss är det viktigt att du ska kunna känna dig trygg som kund när du handlar hos oss. Har du några frågor kring din beställning eller produkterna här i e-butiken når du oss på info@tantensgrona.se eller via telefon 018-46 25 79

PRODUKTBILDER

Ibland händer det att leverantörer byter utformning och utseende på sina produkter. Något vi naturligtvis inte kan ansvara för. Vi uppdaterar löpande i rask takt och ändrar produktbilder och texter. Trots det så kan det ibland slinka igenom någon produkt som inte ser ut exakt som på bilden. Upptäcker du någon sådan produkt får du väldigt gärna kontakta oss.

OM VÅRA PRODUKTER

Det mesta vi säljer i butiken uppfyller ett eller oftast flera av dessa kriterier: Miljövänligt, Ekologiskt, Rättvisemärkt, Närodlat, Vegetariskt/veganskt, Ej djurtestat, Ej genförändrat eller Inga kemiska tillsatser.

30 andra produkter i samma kategori: