Ny Biofood - Quinoaflingor Visa större

Biofood - Quinoaflingor

Quinoa är ett litet nyttigt frö till en ört som har sina rötter i Anderna, den är glutenfri, lättsmält, rik på protein och har en mild och nötig smak. Flingorna tillverkas av quinoafrön som ångas och sedan valsas till fina flingor. Våra ekologiska quinoaflingor passar utmärkt till gröt, som ingrediens i müsli eller granola, till veganbarnmat eller bakning.

Certifierad glutenfri

250 g

Mer detaljeröjkölkjölkj

49 kr

Lägg till i önskelistan

Ingredienser: Quinoa*.*= Ekologiskt certifierad ingrediens
Energi (kJ/kcal): 1542/365
Fett (g): 5.9
varav mättat (g): 0.5
Kolhydrater (g): 62.4
varav sockerarter (g): 1.6
Protein (g): 12.2
Fiber (g): 6.9
Salt (g): 0.01

Allergener
Kan innehålla spår av cashewnöt, hasselnöt, valnöt, paranöt, pistasch och mandel.

Glutenfrija
Vikt250 g
VeganJa
EkologiskJa


Allmän information

FRI FRAKT NÄR DU BESTÄLLER FÖR MER ÄN 800 KR

TRYGGT OCH SÄKERT

Vi har funnits sedan 1998 och är en butik med stort hjärta. För oss är det viktigt att du ska kunna känna dig trygg som kund när du handlar hos oss. Har du några frågor kring din beställning eller produkterna här i e-butiken når du oss på info@tantensgrona.se eller via telefon 018-46 25 79

PRODUKTBILDER

Ibland händer det att leverantörer byter utformning och utseende på sina produkter. Något vi naturligtvis inte kan ansvara för. Vi uppdaterar löpande i rask takt och ändrar produktbilder och texter. Trots det så kan det ibland slinka igenom någon produkt som inte ser ut exakt som på bilden. Upptäcker du någon sådan produkt får du väldigt gärna kontakta oss.

OM VÅRA PRODUKTER

Det mesta vi säljer i butiken uppfyller ett eller oftast flera av dessa kriterier: Miljövänligt, Ekologiskt, Rättvisemärkt, Närodlat, Vegetariskt/veganskt, Ej djurtestat, Ej genförändrat eller Inga kemiska tillsatser.

30 andra produkter i samma kategori: