Imse Vimse - Trosskydd 3 pack Visa större

Imse Vimse - Trosskydd 3 pack

Tvättbara trosskydd 3-pack.

Mer detaljeröjkölkjölkj

138 kr

Lägg till i önskelistan

Trosskydd till dig som använder stringtrosor! Stringbindan är extra tunn och smidig. Trosskyddet knäpps enkelt fast runt grenen i trosan och justeras med de två tryckknapparna för att hålla den på plats. Stringbindan är tillverkad av 100% ekologisk bomull med en tunn förstärkning av polyurethane laminerad polyester för att förhindra läckage. Tvätta trosskyddet innan du använder det första gången då det ökar absorptionsförmågan. I våra snygga wet bags förvarar du smidigt de använda trosskydd till dess att du kommer hem.

TIPS!
Köp så många tygbindor att du kan tvätta alla samtidigt när mensen är över.
4 paket Normalbindor (12 st), 2 paket Nattbindor (6 st), 2 paket Trosskydd (6 st) kan vara lagom för en menstruationscykel.Allmän information

FRI FRAKT NÄR DU BESTÄLLER FÖR MER ÄN 800 KR

TRYGGT OCH SÄKERT

Vi har funnits sedan 1998 och är en butik med stort hjärta. För oss är det viktigt att du ska kunna känna dig trygg som kund när du handlar hos oss. Har du några frågor kring din beställning eller produkterna här i e-butiken når du oss på info@tantensgrona.se eller via telefon 018-46 25 79

PRODUKTBILDER

Ibland händer det att leverantörer byter utformning och utseende på sina produkter. Något vi naturligtvis inte kan ansvara för. Vi uppdaterar löpande i rask takt och ändrar produktbilder och texter. Trots det så kan det ibland slinka igenom någon produkt som inte ser ut exakt som på bilden. Upptäcker du någon sådan produkt får du väldigt gärna kontakta oss.

OM VÅRA PRODUKTER

Det mesta vi säljer i butiken uppfyller ett eller oftast flera av dessa kriterier: Miljövänligt, Ekologiskt, Rättvisemärkt, Närodlat, Vegetariskt/veganskt, Ej djurtestat, Ej genförändrat eller Inga kemiska tillsatser.

25 andra produkter i samma kategori: