Ekorondellen trosskydd

Färgglada trosskydd av handfärgat ekologiskt material. För slutet på menstruationen eller för att användas med din menskopp!

Gjord i två lager; ekologisk bambuvelour och ekologisk bomull. Bambun är färgad för hand med helt giftfria färger.

Önska gärna färg vid beställning.

Mer detaljeröjkölkjölkj

80 kr

Lägg till i önskelistan

De är tvättbara i normaltvätt 40 eller 60 grader. Undvik program för hårt smutsad tvätt. Andvänd helst enzymfritt tvättmedel. Tyget är förtvättat många gånger för att undvika att det krymper. Gjord av två lager, ekologisk bambuvelour och ekologisk bomull. Bambun är färgad för hand med helt giftfria färger. 15,5 * 18 centimeter. Levereras i blandade färger.Allmän information

FRI FRAKT NÄR DU BESTÄLLER FÖR MER ÄN 800 KR

TRYGGT OCH SÄKERT

Vi har funnits sedan 1998 och är en butik med stort hjärta. För oss är det viktigt att du ska kunna känna dig trygg som kund när du handlar hos oss. Har du några frågor kring din beställning eller produkterna här i e-butiken når du oss på info@tantensgrona.se eller via telefon 018-46 25 79

PRODUKTBILDER

Ibland händer det att leverantörer byter utformning och utseende på sina produkter. Något vi naturligtvis inte kan ansvara för. Vi uppdaterar löpande i rask takt och ändrar produktbilder och texter. Trots det så kan det ibland slinka igenom någon produkt som inte ser ut exakt som på bilden. Upptäcker du någon sådan produkt får du väldigt gärna kontakta oss.

OM VÅRA PRODUKTER

Det mesta vi säljer i butiken uppfyller ett eller oftast flera av dessa kriterier: Miljövänligt, Ekologiskt, Rättvisemärkt, Närodlat, Vegetariskt/veganskt, Ej djurtestat, Ej genförändrat eller Inga kemiska tillsatser.

24 andra produkter i samma kategori: