Everfresh - Groddbröd Hampa Visa större

Everfresh - Groddbröd Hampa

Everfresh groddbrödd är ett fiberrikt och nyttigt bröd som innehåller hela vete-, dinkel- eller rågkorn. Groddbröden är helt utan jäst, surdeg, bakpulver och salt.

400 g

Mer detaljeröjkölkjölkj

49 kr

Lägg till i önskelistan

Den unika rikligheten på fukt och naturlig sötma uppnår genom en speciell groddningsprocess. Groddningen av hela vete-, dinkel- eller rågkorn är en naturlig process som gör produkten mer lättsmält och ökar näringsvärdet. Brödet innehåller långsamma kolhydrater som ger en långvarig mättnadskänsla och håller energin på topp.

Det finns olika smaker, bl a Original som är gjort på bara hela vetekorn och Frukt & Mandel som bakas med torkade frukter och mandlar. Prova dig fram och hitta din favorit!

Ingredienser: Groddat fullkornsVETE* (90 %), hampafrö* (10%). *Ekologisk ingrediens.
Energi (kJ/kcal): 1159/276
Fett (g): 7.0
varav mättat (g): 0.93
Kolhydrater (g): 36.1
varav sockerarter (g): 9.9
Protein (g): 13.1
Fiber (g): 8
Salt (g): 0.01

Allergener
Innehåller gluten. Kan innehålla spår av valnöt, pekannöt och mandel.

Vikt400 g
VeganJa
EkologiskJa


Allmän information

FRI FRAKT NÄR DU BESTÄLLER FÖR MER ÄN 800 KR

TRYGGT OCH SÄKERT

Vi har funnits sedan 1998 och är en butik med stort hjärta. För oss är det viktigt att du ska kunna känna dig trygg som kund när du handlar hos oss. Har du några frågor kring din beställning eller produkterna här i e-butiken når du oss på info@tantensgrona.se eller via telefon 018-46 25 79

PRODUKTBILDER

Ibland händer det att leverantörer byter utformning och utseende på sina produkter. Något vi naturligtvis inte kan ansvara för. Vi uppdaterar löpande i rask takt och ändrar produktbilder och texter. Trots det så kan det ibland slinka igenom någon produkt som inte ser ut exakt som på bilden. Upptäcker du någon sådan produkt får du väldigt gärna kontakta oss.

OM VÅRA PRODUKTER

Det mesta vi säljer i butiken uppfyller ett eller oftast flera av dessa kriterier: Miljövänligt, Ekologiskt, Rättvisemärkt, Närodlat, Vegetariskt/veganskt, Ej djurtestat, Ej genförändrat eller Inga kemiska tillsatser.

30 andra produkter i samma kategori: