Socas Protein Flakes 250g Visa större

Socas Protein Flakes 250g

Kosttillskott för veganer och atleter som behöver lite extra protein. Flingorna framställs av soja som har en lätt nötig smak. Testa att blanda dem i soppa eller rosta och strö över salladen!

250g

Mer detaljeröjkölkjölkj

139 kr

Lägg till i önskelistan

   

Ingredienser: skalade sojabönor, (*från kontrollerad ekologisk odling,

**från kontrollerad bio dynamisk odling)

KRAVJa
EkologiskJa

Allmän information

FRI FRAKT NÄR DU BESTÄLLER FÖR MER ÄN 800 KR

TRYGGT OCH SÄKERT

Vi har funnits sedan 1998 och är en butik med stort hjärta. För oss är det viktigt att du ska kunna känna dig trygg som kund när du handlar hos oss. Har du några frågor kring din beställning eller produkterna här i e-butiken når du oss på info@tantensgrona.se eller via telefon 018-46 25 79

PRODUKTBILDER

Ibland händer det att leverantörer byter utformning och utseende på sina produkter. Något vi naturligtvis inte kan ansvara för. Vi uppdaterar löpande i rask takt och ändrar produktbilder och texter. Trots det så kan det ibland slinka igenom någon produkt som inte ser ut exakt som på bilden. Upptäcker du någon sådan produkt får du väldigt gärna kontakta oss.

OM VÅRA PRODUKTER

Det mesta vi säljer i butiken uppfyller ett eller oftast flera av dessa kriterier: Miljövänligt, Ekologiskt, Rättvisemärkt, Närodlat, Vegetariskt/veganskt, Ej djurtestat, Ej genförändrat eller Inga kemiska tillsatser.

30 andra produkter i samma kategori: