Sonnentor - Eterisk Olja Relax Visa större

Sonnentor - Eterisk Olja Relax

Eterisk olja med en mix av mandarin, bergamott, ylang ylang och tall. Används som rumsdoft.

10 ml

Mer detaljeröjkölkjölkj

139 kr

Lägg till i önskelistan

Låt livet dofta med underbara eteriska oljor från Sonnentor som produceras helt utan konstgjorda tillsatser och har sitt ursprung från ekologiska jordbruk. 

Rumsdoften Relax är en underbar mix av eteriska oljor från mandarin, bergamott, ylang ylang och tall.

Eteriska oljor utvinns ur olika växtdelar och har används i årtusenden för dess terapeutiska egenskaper. Oljorna har många användningsområden så som parfymer och hudvård, aromaterapi och smaksättare i bakverk och matlagning. Eteriska oljorna är högt koncentrerade så det behövs bara några droppar.

Sonnentor grundades i Österrike 1988 av Johannes Gutmann vars affärsidé är att samla landsbygdens specialiteter som te och kryddor, sockerfri frukt och andra produkter - under ett varumärke som symboliseras av en "leende sol". Alla Sonnentors produkter är ekologiska, noga utvalda och av högsta kvalitet.

Ingredienser: Eterisk mandarinolja*, eterisk bergamottolja*, eterisk ylang ylang-olja*, eterisk tallolja*. *Producerad enligt Non Food Standard ABG för ekologiskt certifierad odling.

VeganJa
EkologiskJa


Allmän information

FRI FRAKT NÄR DU BESTÄLLER FÖR MER ÄN 800 KR

TRYGGT OCH SÄKERT

Vi har funnits sedan 1998 och är en butik med stort hjärta. För oss är det viktigt att du ska kunna känna dig trygg som kund när du handlar hos oss. Har du några frågor kring din beställning eller produkterna här i e-butiken når du oss på info@tantensgrona.se eller via telefon 018-46 25 79

PRODUKTBILDER

Ibland händer det att leverantörer byter utformning och utseende på sina produkter. Något vi naturligtvis inte kan ansvara för. Vi uppdaterar löpande i rask takt och ändrar produktbilder och texter. Trots det så kan det ibland slinka igenom någon produkt som inte ser ut exakt som på bilden. Upptäcker du någon sådan produkt får du väldigt gärna kontakta oss.

OM VÅRA PRODUKTER

Det mesta vi säljer i butiken uppfyller ett eller oftast flera av dessa kriterier: Miljövänligt, Ekologiskt, Rättvisemärkt, Närodlat, Vegetariskt/veganskt, Ej djurtestat, Ej genförändrat eller Inga kemiska tillsatser.

23 andra produkter i samma kategori: