The House of Fair Trade Apa i tyg – Välj färg

Alla barns (och kanske många vuxnas) favorit, de populära tygaporna från Selyn är tillbaka igen. Kommer i sina vanliga klara färger röd, grön och gul, lila och turkos. Alla färger som används i produkterna är helt naturliga och giftfria. Priset är styckepriset.

Skriv i meddelande vilken färg och storlek du önskar:

Storlek liten: 5x20cm

Storlek stor: 7x25cm

Mer detaljeröjkölkjölkj

92 kr

Lägg till i önskelistan

CE-märkta och tillverkade i bomull. Tyget är handvävt och färgat med naturliga färger, och apan är stoppad med bomullsvadd.

Storlek: stor: 7x25cm; små: 5x20cm. Material: Tyg i 100% bomull. Ursprungsland: Sri Lanka. Beställningsbar enhet: 10-pack. Leksaken är CE-märkt och alla färger som används i produkterna är helt naturliga och giftfria. Märkt med WFTO:s nya produktmärke: "Fair Trade Guaranteed".

FairtradeJa


Allmän information

FRI FRAKT NÄR DU BESTÄLLER FÖR MER ÄN 800 KR

TRYGGT OCH SÄKERT

Vi har funnits sedan 1998 och är en butik med stort hjärta. För oss är det viktigt att du ska kunna känna dig trygg som kund när du handlar hos oss. Har du några frågor kring din beställning eller produkterna här i e-butiken når du oss på info@tantensgrona.se eller via telefon 018-46 25 79

PRODUKTBILDER

Ibland händer det att leverantörer byter utformning och utseende på sina produkter. Något vi naturligtvis inte kan ansvara för. Vi uppdaterar löpande i rask takt och ändrar produktbilder och texter. Trots det så kan det ibland slinka igenom någon produkt som inte ser ut exakt som på bilden. Upptäcker du någon sådan produkt får du väldigt gärna kontakta oss.

OM VÅRA PRODUKTER

Det mesta vi säljer i butiken uppfyller ett eller oftast flera av dessa kriterier: Miljövänligt, Ekologiskt, Rättvisemärkt, Närodlat, Vegetariskt/veganskt, Ej djurtestat, Ej genförändrat eller Inga kemiska tillsatser.

30 andra produkter i samma kategori: