The House of Fair Trade Apa i tyg – Gul

Alla barns (och kanske många vuxnas) favorit, de populära tygaporna från Selyn är tillbaka igen. Kommer i sina vanliga klara färger röd, grön och gul, dessutom i två nya färger: lila och turkos. Alla färger som används i produkterna är helt naturliga och giftfria.

Mer detaljeröjkölkjölkj

92 kr

Lägg till i önskelistan

Charmig liten apa som är CE-märkt och tillverkad i bomull. Tyget är handvävt och färgat med naturliga färger, och apan är stoppad med bomullsvadd.
Uppskattad hos små barnhänder eftersom både svans och armar är så enkla att gripa tag i! Apan finns i rött, grönt, gult, lila och turkos.
Storlek: kropp och huvud är ca 13 cm långt, svansen är ca 13 cm lång
Ursprung: Sri Lanka

FairtradeJa


Allmän information

FRI FRAKT NÄR DU BESTÄLLER FÖR MER ÄN 800 KR

TRYGGT OCH SÄKERT

Vi har funnits sedan 1998 och är en butik med stort hjärta. För oss är det viktigt att du ska kunna känna dig trygg som kund när du handlar hos oss. Har du några frågor kring din beställning eller produkterna här i e-butiken når du oss på info@tantensgrona.se eller via telefon 018-46 25 79

PRODUKTBILDER

Ibland händer det att leverantörer byter utformning och utseende på sina produkter. Något vi naturligtvis inte kan ansvara för. Vi uppdaterar löpande i rask takt och ändrar produktbilder och texter. Trots det så kan det ibland slinka igenom någon produkt som inte ser ut exakt som på bilden. Upptäcker du någon sådan produkt får du väldigt gärna kontakta oss.

OM VÅRA PRODUKTER

Det mesta vi säljer i butiken uppfyller ett eller oftast flera av dessa kriterier: Miljövänligt, Ekologiskt, Rättvisemärkt, Närodlat, Vegetariskt/veganskt, Ej djurtestat, Ej genförändrat eller Inga kemiska tillsatser.

30 andra produkter i samma kategori: