Mill & Mortar - Karl Johan Salt Visa större

Mill & Mortar - Karl Johan Salt

Det fina flingsaltet blandas med granulat av karljohansvamp vars smaker ger en härlig koncentrerad smak av skog. 

80 g

Mer detaljeröjkölkjölkj

61 kr

Lägg till i önskelistan

Det fina flingsaltet blandas med granulat av karljohansvamp vars smaker ger en härlig koncentrerad smak av skog. Flingsalt från underjordiska saltkällor i Salina de la Fortuna i Alicante, Spanien. Handskördas och torkas av Alicantevinden och medelhavssolen. Karl Johan salt är en utmärkt arom för soppor, rätter med ägg eller pasta.

- Flingsalt blandat med granulat av Karljohansvamp
- Härlig koncetrerad smak av skog
- Härlig arom för rätter

Innehållsförteckning:
Flingsalt (93,5%), torkad Karl Johan svamp (6,5%).

Märkningar: Glutenfri, Laktosfri, Sockerfri & Vegan

Glutenfrija
Vikt80 g
VeganJa
EkologiskJa


Allmän information

FRI FRAKT NÄR DU BESTÄLLER FÖR MER ÄN 800 KR

TRYGGT OCH SÄKERT

Vi har funnits sedan 1998 och är en butik med stort hjärta. För oss är det viktigt att du ska kunna känna dig trygg som kund när du handlar hos oss. Har du några frågor kring din beställning eller produkterna här i e-butiken når du oss på info@tantensgrona.se eller via telefon 018-46 25 79

PRODUKTBILDER

Ibland händer det att leverantörer byter utformning och utseende på sina produkter. Något vi naturligtvis inte kan ansvara för. Vi uppdaterar löpande i rask takt och ändrar produktbilder och texter. Trots det så kan det ibland slinka igenom någon produkt som inte ser ut exakt som på bilden. Upptäcker du någon sådan produkt får du väldigt gärna kontakta oss.

OM VÅRA PRODUKTER

Det mesta vi säljer i butiken uppfyller ett eller oftast flera av dessa kriterier: Miljövänligt, Ekologiskt, Rättvisemärkt, Närodlat, Vegetariskt/veganskt, Ej djurtestat, Ej genförändrat eller Inga kemiska tillsatser.

30 andra produkter i samma kategori: