Johan & Nyström 5th Estate espresso-kaffe Visa större

Johan & Nyström 5th Estate espresso-kaffe

Ett fruktsött espressokaffe gjort av kaffebönor från olika odlingar, perfekt balanserade för att skapa en fruktig, medelsyrlig espresso med rund smakkaraktär. Espresso 5th Estate, 500g.

Mer detaljeröjkölkjölkj

171 kr

Lägg till i önskelistan

Bryggrekommendation Espresso: 20 g kaffe, 38-39 g espresso, 27 sekunder.

Innehåller följande sorter:

Brasilien FAF Santa Clara

Nicaragua Procafe Coop

Ethiopia Yirga Coop Gr3 - Natural

EkologiskJa


Allmän information

FRI FRAKT NÄR DU BESTÄLLER FÖR MER ÄN 800 KR

TRYGGT OCH SÄKERT

Vi har funnits sedan 1998 och är en butik med stort hjärta. För oss är det viktigt att du ska kunna känna dig trygg som kund när du handlar hos oss. Har du några frågor kring din beställning eller produkterna här i e-butiken når du oss på info@tantensgrona.se eller via telefon 018-46 25 79

PRODUKTBILDER

Ibland händer det att leverantörer byter utformning och utseende på sina produkter. Något vi naturligtvis inte kan ansvara för. Vi uppdaterar löpande i rask takt och ändrar produktbilder och texter. Trots det så kan det ibland slinka igenom någon produkt som inte ser ut exakt som på bilden. Upptäcker du någon sådan produkt får du väldigt gärna kontakta oss.

OM VÅRA PRODUKTER

Det mesta vi säljer i butiken uppfyller ett eller oftast flera av dessa kriterier: Miljövänligt, Ekologiskt, Rättvisemärkt, Närodlat, Vegetariskt/veganskt, Ej djurtestat, Ej genförändrat eller Inga kemiska tillsatser.

30 andra produkter i samma kategori: