A.Vogel bambukaffe, 200 g Visa större

A.Vogel bambukaffe, 200 g

Bambu® är en läcker koffeinfri fruktdryck med fyllig arom. En välsmakande kaffeersättning i pulverform. Denna härliga blandning av ekologiskt odlade fikon, vete, korn, cikoria och ekollon ger en uppfriskande dryck. Många menar att smaken är så nära kaffe man kan komma. Idealisk för kaffeälskare som vill sova gott på natten. 

200 gr

Mer detaljeröjkölkjölkj

135 kr

Lägg till i önskelistan

Alfred Vogel "Bambu", ett gott kaffealternativ från Bioforce, gjort av en blandning av olika sädesslag och frukter.

Ingredienser:
Cikoria* (40%), fikon*, vete*, kornmalt*, ekollon*. * =Ekologisk certifierad ingrediens 

Bambu® är också perfekt till desserter där den ger det där lilla extra. Du blandar Bambu® med vatten, mjölk, glass - ja endast fantasin sätter gränser!

Bambu Instant är en ekologisk och välsmakande kaffeersättning i pulverform. Receptet skapades av Alfred Vogel för över 50 år sedan. Eftersom det inte innehåller koffein kan Bambu Instant avnjutas närhelst på dagen!

Bambu Instant avnjutes på samma sätt som kaffe, och är särskilt god blandad i het mjölk (eller sojamjölk) istället för vatten. Under sommaren: använd kall mjölk, och lägg gärna i några isbitar för en ännu mer uppfriskande dryck!

Hur?

Lägg en tesked Bambu i koppen, varieras vid behov. Häll över sjudande vatten och rör om. Bambu i kanna eller i termos tillagas på samma sätt. Ta då 4-5 teskedar per liter vatten. Sötas vid behov.

Vikt200 gr
EkologiskJa


Allmän information

FRI FRAKT NÄR DU BESTÄLLER FÖR MER ÄN 800 KR

TRYGGT OCH SÄKERT

Vi har funnits sedan 1998 och är en butik med stort hjärta. För oss är det viktigt att du ska kunna känna dig trygg som kund när du handlar hos oss. Har du några frågor kring din beställning eller produkterna här i e-butiken når du oss på info@tantensgrona.se eller via telefon 018-46 25 79

PRODUKTBILDER

Ibland händer det att leverantörer byter utformning och utseende på sina produkter. Något vi naturligtvis inte kan ansvara för. Vi uppdaterar löpande i rask takt och ändrar produktbilder och texter. Trots det så kan det ibland slinka igenom någon produkt som inte ser ut exakt som på bilden. Upptäcker du någon sådan produkt får du väldigt gärna kontakta oss.

OM VÅRA PRODUKTER

Det mesta vi säljer i butiken uppfyller ett eller oftast flera av dessa kriterier: Miljövänligt, Ekologiskt, Rättvisemärkt, Närodlat, Vegetariskt/veganskt, Ej djurtestat, Ej genförändrat eller Inga kemiska tillsatser.

28 andra produkter i samma kategori: