Johan & Nyström Kenya Double A

Detta är kaffe med klassiska kännetecken för högkvalitativ Kenya. Intensivt med hög syrlighet och godissöt, med inslag av vinbärsgelé, jasmin och krusbär. Kenya Double A är just detta, en benämning på det kaffe som sorterats till detalj och enbart innehåller de allra största bönorna. Synonymt med den högsta kvaliteten.

Kaffe från: Kenya AA Kabiruini
Innehåll: Långsamt rostat kaffe

250 g.

Mer detaljeröjkölkjölkj

112 kr

Lägg till i önskelistan

  • TYP Brygg
  • PRODUKTSERIE Signature Origin
  • SMAKKATEGORI 1 - Smakrikt & Sött
  • URPSRUNG Kenya

Genom superkaffelandet Kenyas landskap ligger de odlande regionerna tätt, en efter en. Kända tvättstationer och kooperativ som med fingerfärdighet och erfarenhet odlar och processar några av världens bästa kaffen. De regionala skillnaderna spelar en stor roll för den slutliga karaktären i koppen och vi koppar och köper därför varje år in mindre lotter från flertalet olika producenter.

Större delen av Kenyas produktion sker på den för landet så typiska variteteten SL-28 och SL-34. En varietet som det numer experimenteras med på många andra håll i världen. Detta med ambitioner om att försöka locka fram den exklusiva syrligheten Kenya alltid varit så unik med.

För precis så är det. Kenyanskt kaffe är unikt i sin smakprofil och en stående favorit hos många.

Välkommen till Johan & Nyströms smakvärld!

Det finns alltid ett kaffe du kommer att älska i Johan & Nyströms smakvärld. Följ med på en smakresa och hitta den karaktär som passar just dig.

1. Smakrikt & sött. Ofta med toner av bär och frukt. Rostat för att locka fram kaffets unika karaktär.

2. Fylligt & runt. Balanserade och mjuka smaker, ofta med en dragning år choklad, karamell och nötter.

3. Kraftfullt & mörkt. Mustigt och kryddigt kaffe med smaker som tar stor plats.Allmän information

FRI FRAKT NÄR DU BESTÄLLER FÖR MER ÄN 800 KR

TRYGGT OCH SÄKERT

Vi har funnits sedan 1998 och är en butik med stort hjärta. För oss är det viktigt att du ska kunna känna dig trygg som kund när du handlar hos oss. Har du några frågor kring din beställning eller produkterna här i e-butiken når du oss på info@tantensgrona.se eller via telefon 018-46 25 79

PRODUKTBILDER

Ibland händer det att leverantörer byter utformning och utseende på sina produkter. Något vi naturligtvis inte kan ansvara för. Vi uppdaterar löpande i rask takt och ändrar produktbilder och texter. Trots det så kan det ibland slinka igenom någon produkt som inte ser ut exakt som på bilden. Upptäcker du någon sådan produkt får du väldigt gärna kontakta oss.

OM VÅRA PRODUKTER

Det mesta vi säljer i butiken uppfyller ett eller oftast flera av dessa kriterier: Miljövänligt, Ekologiskt, Rättvisemärkt, Närodlat, Vegetariskt/veganskt, Ej djurtestat, Ej genförändrat eller Inga kemiska tillsatser.

30 andra produkter i samma kategori: