Dr.Organic - Fot och hälkräm Oliv Visa större

Dr. Organic - Fot och hälkräm Oliv

En underbart lyxig produkt för att lugna och klara trötta, torra och skalande fötter. Den innehåller starka fuktgivare och mjukgörare som organisk jungfruolja, olivblad, aloe vera, cassis, citron, vinblad, timjan, fänkål, zink, vitamin A, vitamin C och vitamin E.

125 ml

Mer detaljeröjkölkjölkj

118 kr

Lägg till i önskelistan

Den intensiva fotkrämen är speciellt utformad för att tränga in , fukt och reparation, även de tuffaste, knäckta och kallösa klackarna och fötterna. Formeln är icke-fet och ger snabbt värkande fötter med omedelbar lättnad, vilket gör att de känns mjuka, silkeslena och återupplivade.

Passar till Veganer.

VeganJa


Allmän information

FRI FRAKT NÄR DU BESTÄLLER FÖR MER ÄN 800 KR

TRYGGT OCH SÄKERT

Vi har funnits sedan 1998 och är en butik med stort hjärta. För oss är det viktigt att du ska kunna känna dig trygg som kund när du handlar hos oss. Har du några frågor kring din beställning eller produkterna här i e-butiken når du oss på info@tantensgrona.se eller via telefon 018-46 25 79

PRODUKTBILDER

Ibland händer det att leverantörer byter utformning och utseende på sina produkter. Något vi naturligtvis inte kan ansvara för. Vi uppdaterar löpande i rask takt och ändrar produktbilder och texter. Trots det så kan det ibland slinka igenom någon produkt som inte ser ut exakt som på bilden. Upptäcker du någon sådan produkt får du väldigt gärna kontakta oss.

OM VÅRA PRODUKTER

Det mesta vi säljer i butiken uppfyller ett eller oftast flera av dessa kriterier: Miljövänligt, Ekologiskt, Rättvisemärkt, Närodlat, Vegetariskt/veganskt, Ej djurtestat, Ej genförändrat eller Inga kemiska tillsatser.

7 andra produkter i samma kategori: