Georgia Ramon - Philippinen 75% (med kokossocker) Visa större

Georgia Ramon - Philippinen 75% (med kokossocker)

Detta är en mörk choklad (75% kakao) tillverkad med kakao från Kablón Farm, Filippinerna. Kakaon odlas här tillsammans med fruktträd, kokospalmer och svartpeppar. Chokladen är sötad med kokossocker istället för det sedvanliga rörsockret.
Smak: Karamell, tropiska frukter, kryddor; med blommiga toner.

Nettovikt: 50g 

Mer detaljeröjkölkjölkj

65 kr

Lägg till i önskelistan

Ingredienser: kakaomassa, kokossocker, kakaosmör.
Kan innehålla spår av nötter och mjölk.

Om tillverkaren

Georgia Ramon startades våren 2015 av Georg Bernardini och Ramona Gustmann i Bonn, Tyskland. Deras butik och café finns att besöka på Köningswinterer Straße 624, där även tillverkningen är förlagd.

 

EkologiskJa

Allmän information

FRI FRAKT NÄR DU BESTÄLLER FÖR MER ÄN 800 KR

TRYGGT OCH SÄKERT

Vi har funnits sedan 1998 och är en butik med stort hjärta. För oss är det viktigt att du ska kunna känna dig trygg som kund när du handlar hos oss. Har du några frågor kring din beställning eller produkterna här i e-butiken når du oss på info@tantensgrona.se eller via telefon 018-46 25 79

PRODUKTBILDER

Ibland händer det att leverantörer byter utformning och utseende på sina produkter. Något vi naturligtvis inte kan ansvara för. Vi uppdaterar löpande i rask takt och ändrar produktbilder och texter. Trots det så kan det ibland slinka igenom någon produkt som inte ser ut exakt som på bilden. Upptäcker du någon sådan produkt får du väldigt gärna kontakta oss.

OM VÅRA PRODUKTER

Det mesta vi säljer i butiken uppfyller ett eller oftast flera av dessa kriterier: Miljövänligt, Ekologiskt, Rättvisemärkt, Närodlat, Vegetariskt/veganskt, Ej djurtestat, Ej genförändrat eller Inga kemiska tillsatser.

30 andra produkter i samma kategori: