Georgia Ramon - Pistazien Vegan 77% Visa större

Georgia Ramon - Pistazien Vegan 77%

Detta är en ljus choklad (44% kakao) med små bitar av pistachnöt. Detta är ett veganskt alternativ till vanlig mjölkchoklad då mandelmjöl tar mjölkens plats. 

Böna: Blandat ursprung
Smak: Ljus choklad med mild smak av pistachnöt och en lätt sälta.
Nettovikt: 50 g

Mer detaljeröjkölkjölkj

68 kr

Lägg till i önskelistan

Ingredienser: kakaosmör*, rårörsocker*, mandelmjöl* (17%), kakaomassa*, pistachnöt (14%), havssalt.
*Ekologisk ingrediens. Kan innehålla spår av andra nötter.

Om tillverkaren

Georgia Ramon startades våren 2015 av Georg Bernardini och Ramona Gustmann i Bonn, Tyskland. Deras butik och café finns att besöka på Köningswinterer Straße 624, där även tillverkningen är förlagd.

 

VeganJa
EkologiskJa

Allmän information

FRI FRAKT NÄR DU BESTÄLLER FÖR MER ÄN 800 KR

TRYGGT OCH SÄKERT

Vi har funnits sedan 1998 och är en butik med stort hjärta. För oss är det viktigt att du ska kunna känna dig trygg som kund när du handlar hos oss. Har du några frågor kring din beställning eller produkterna här i e-butiken når du oss på info@tantensgrona.se eller via telefon 018-46 25 79

PRODUKTBILDER

Ibland händer det att leverantörer byter utformning och utseende på sina produkter. Något vi naturligtvis inte kan ansvara för. Vi uppdaterar löpande i rask takt och ändrar produktbilder och texter. Trots det så kan det ibland slinka igenom någon produkt som inte ser ut exakt som på bilden. Upptäcker du någon sådan produkt får du väldigt gärna kontakta oss.

OM VÅRA PRODUKTER

Det mesta vi säljer i butiken uppfyller ett eller oftast flera av dessa kriterier: Miljövänligt, Ekologiskt, Rättvisemärkt, Närodlat, Vegetariskt/veganskt, Ej djurtestat, Ej genförändrat eller Inga kemiska tillsatser.

30 andra produkter i samma kategori: