Georgia Ramon - Island Growers 77% Visa större

Georgia Ramon - Island Growers 77%

Kakaobönorna som används i denna kaka odlas på ön Saint Lucia i östra Karibien. Den här kakan är möjlig genom ett samarbete med brittiska Hotel Chocolat som har en egen odling på ön, Rabot Estate. Vegan, glutenfri.

Böna: Trinitario
Smak: Rött vin, bär, rostade nötter och kaffe.
Nettovikt: 50 g

Mer detaljeröjkölkjölkj

65 kr

Lägg till i önskelistan

Ingredienser: kakaomassa, rårörsocker, kakaosmör.
Kan innehålla spår av nötter och mjölk.

Om tillverkaren

Georgia Ramon startades våren 2015 av Georg Bernardini och Ramona Gustmann i Bonn, Tyskland. Deras butik och café finns att besöka på Köningswinterer Straße 624, där även tillverkningen är förlagd.

 

Glutenfrija
VeganJa
EkologiskJa

Allmän information

FRI FRAKT NÄR DU BESTÄLLER FÖR MER ÄN 800 KR

TRYGGT OCH SÄKERT

Vi har funnits sedan 1998 och är en butik med stort hjärta. För oss är det viktigt att du ska kunna känna dig trygg som kund när du handlar hos oss. Har du några frågor kring din beställning eller produkterna här i e-butiken når du oss på info@tantensgrona.se eller via telefon 018-46 25 79

PRODUKTBILDER

Ibland händer det att leverantörer byter utformning och utseende på sina produkter. Något vi naturligtvis inte kan ansvara för. Vi uppdaterar löpande i rask takt och ändrar produktbilder och texter. Trots det så kan det ibland slinka igenom någon produkt som inte ser ut exakt som på bilden. Upptäcker du någon sådan produkt får du väldigt gärna kontakta oss.

OM VÅRA PRODUKTER

Det mesta vi säljer i butiken uppfyller ett eller oftast flera av dessa kriterier: Miljövänligt, Ekologiskt, Rättvisemärkt, Närodlat, Vegetariskt/veganskt, Ej djurtestat, Ej genförändrat eller Inga kemiska tillsatser.

30 andra produkter i samma kategori: