Moo Free Organic Snowman Visa större

Moo Free Organic Snowman

Söta små ekologiska, mjölkfria, glutenfria och sojafria Mini Moo snögubbar är unika och goda till jul. Lämplig både för veganer och de som är allergiska mot mjölk, soja eller är glutenintoleranta. Varje snögubbe är tillverkad av Hammy's prisvinnande ekologiska ljusa choklad på risdryck istället för komjölk som smakar precis så som "mjölkchoklad" ska smaka, men är helt mjölkfri!

32g

Mer detaljeröjkölkjölkj

15 kr

Lägg till i önskelistan

Tillverkas i Moo Frees anläggning där varken mjölk, soja eller gluten används och är därför även helt utan spår av. Som all vår choklad är våra mjölkfria snögubbar tilverkade av naturliga, ekologiska och etiskt odlade ingredienser.

Moo Free ger dig ljuvlig ljus choklad utan att tillsätta mjölk, gluten eller soja.

Ingredienser: Kakao* [45%] (kakaosmör, kakaomassa), socker* [35%], rispulver* [20%], emulgeringsmedel (solroslecitin) & naturliga smaktillsatser. *Ekologisk ingrediens

Allergener: Kan innehålla spår av hasselnötter

VeganJa
EkologiskJa
Mjölkfrija

Allmän information

FRI FRAKT NÄR DU BESTÄLLER FÖR MER ÄN 800 KR

TRYGGT OCH SÄKERT

Vi har funnits sedan 1998 och är en butik med stort hjärta. För oss är det viktigt att du ska kunna känna dig trygg som kund när du handlar hos oss. Har du några frågor kring din beställning eller produkterna här i e-butiken når du oss på info@tantensgrona.se eller via telefon 018-46 25 79

PRODUKTBILDER

Ibland händer det att leverantörer byter utformning och utseende på sina produkter. Något vi naturligtvis inte kan ansvara för. Vi uppdaterar löpande i rask takt och ändrar produktbilder och texter. Trots det så kan det ibland slinka igenom någon produkt som inte ser ut exakt som på bilden. Upptäcker du någon sådan produkt får du väldigt gärna kontakta oss.

OM VÅRA PRODUKTER

Det mesta vi säljer i butiken uppfyller ett eller oftast flera av dessa kriterier: Miljövänligt, Ekologiskt, Rättvisemärkt, Närodlat, Vegetariskt/veganskt, Ej djurtestat, Ej genförändrat eller Inga kemiska tillsatser.

30 andra produkter i samma kategori: