Rococo Gold Frankincense & Myrrh 70g Visa större

Rococo Gold Frankincense & Myrrh 70g

En traditionell tolkning av julen, inspirerad av de tre vise männens gåvor till Jesusbarnet. En kombination av myrra, guldstoft och den eteriska oljan frankeincense, som används i rökelser. För att addera en fruktig ton har Rococo Chocolates också blandat i apelsin. En mycket smakrik upplevelse!

65% Mörk choklad.

70g

Mer detaljeröjkölkjölkj

68 kr

Lägg till i önskelistan

Ingredienser: 

 Mörk choklad (*kakaomassa, *rörsocker, *kakaosmör, *kakaopulver, *apelsinolja, emulgeringsmedel: sojalecitin, *frankencinseolja, myrraolja, guldlöv av 22 karat). Mörk choklad innehåller minst 65 % kakaohalt. (*Markerar ekologiskt ceritifierade råvaror).

VeganJa
EkologiskJa


Allmän information

FRI FRAKT NÄR DU BESTÄLLER FÖR MER ÄN 800 KR

TRYGGT OCH SÄKERT

Vi har funnits sedan 1998 och är en butik med stort hjärta. För oss är det viktigt att du ska kunna känna dig trygg som kund när du handlar hos oss. Har du några frågor kring din beställning eller produkterna här i e-butiken når du oss på info@tantensgrona.se eller via telefon 018-46 25 79

PRODUKTBILDER

Ibland händer det att leverantörer byter utformning och utseende på sina produkter. Något vi naturligtvis inte kan ansvara för. Vi uppdaterar löpande i rask takt och ändrar produktbilder och texter. Trots det så kan det ibland slinka igenom någon produkt som inte ser ut exakt som på bilden. Upptäcker du någon sådan produkt får du väldigt gärna kontakta oss.

OM VÅRA PRODUKTER

Det mesta vi säljer i butiken uppfyller ett eller oftast flera av dessa kriterier: Miljövänligt, Ekologiskt, Rättvisemärkt, Närodlat, Vegetariskt/veganskt, Ej djurtestat, Ej genförändrat eller Inga kemiska tillsatser.

30 andra produkter i samma kategori: