Rå Saffranshonung – Plocka Bra Visa större

Rå Saffranshonung – Plocka Bra

Rå akaciahonung från Slovenien smaksatt med ekologisk saffran från crocus sativus från Iran. Det är en glädje på varje smörgås, i smoothies, te, för bakning, matdekoration, ostskiva eller till ett underbart julbord! Först kommer du uppleva det söta av akaciahonung och efter det den härliga smaken av saffran som förblir på din tunga!
Missa inte denna smakupplevelse!
200 gram netto.

Mer detaljeröjkölkjölkj

79 kr

Lägg till i önskelistan

Bäst före: Nov 2019. 
Bör inte ges till barn under 12 månader.

Producerad i Sverige

Innehåll: akaciahonung från Slovenien, organic saffran från crocus sativus från Iran (pistiller och extrakt av pistiller)

Förvaring: torrt och mörkt, bör omröras före användning & öppnad burk ska förvaras i kylskåp

EkologiskJa

Allmän information

FRI FRAKT NÄR DU BESTÄLLER FÖR MER ÄN 800 KR

TRYGGT OCH SÄKERT

Vi har funnits sedan 1998 och är en butik med stort hjärta. För oss är det viktigt att du ska kunna känna dig trygg som kund när du handlar hos oss. Har du några frågor kring din beställning eller produkterna här i e-butiken når du oss på info@tantensgrona.se eller via telefon 018-46 25 79

PRODUKTBILDER

Ibland händer det att leverantörer byter utformning och utseende på sina produkter. Något vi naturligtvis inte kan ansvara för. Vi uppdaterar löpande i rask takt och ändrar produktbilder och texter. Trots det så kan det ibland slinka igenom någon produkt som inte ser ut exakt som på bilden. Upptäcker du någon sådan produkt får du väldigt gärna kontakta oss.

OM VÅRA PRODUKTER

Det mesta vi säljer i butiken uppfyller ett eller oftast flera av dessa kriterier: Miljövänligt, Ekologiskt, Rättvisemärkt, Närodlat, Vegetariskt/veganskt, Ej djurtestat, Ej genförändrat eller Inga kemiska tillsatser.

30 andra produkter i samma kategori: