ImseVimse Badcape Turkos Uggla Visa större

ImseVimse Badcape Turkos Uggla

Mjuk och gosig badhandduk med luva till barnet. Den sötaste lilla ugglan broderad på luvan och en ljuvligt trendig turkos färg. Den finaste badhandduken att vira in bebisen i efter babysimmet. En mjuk och gosig badcape med huva som är tillverkad med en blandning av 40% ekobomull och 50% bambu och 10% polyester. 

Hooded Towel Soft & Absorbent.

Mått: 75x75cm 

Mer detaljeröjkölkjölkj

228 kr

Lägg till i önskelistan

Med vackra färger och söta broderade djurmotiv gör det svårt att välja bara en av dem. Badcapen är färgad enligt strikta regler utan starka och miljöfarliga kemikalier som annars är vanligt vid textilfärger och färgfixering. Badcapen kan färga av sig lite de första gångerna du tvättar den och bör tvättas med liknande färger.

Denna produkt är certifierad enligt OEKO-TEX® Standard 100 klass 1 för babyprodukter

Tillverkade i Turkiet

EkologiskJa


Allmän information

FRI FRAKT NÄR DU BESTÄLLER FÖR MER ÄN 800 KR

TRYGGT OCH SÄKERT

Vi har funnits sedan 1998 och är en butik med stort hjärta. För oss är det viktigt att du ska kunna känna dig trygg som kund när du handlar hos oss. Har du några frågor kring din beställning eller produkterna här i e-butiken når du oss på info@tantensgrona.se eller via telefon 018-46 25 79

PRODUKTBILDER

Ibland händer det att leverantörer byter utformning och utseende på sina produkter. Något vi naturligtvis inte kan ansvara för. Vi uppdaterar löpande i rask takt och ändrar produktbilder och texter. Trots det så kan det ibland slinka igenom någon produkt som inte ser ut exakt som på bilden. Upptäcker du någon sådan produkt får du väldigt gärna kontakta oss.

OM VÅRA PRODUKTER

Det mesta vi säljer i butiken uppfyller ett eller oftast flera av dessa kriterier: Miljövänligt, Ekologiskt, Rättvisemärkt, Närodlat, Vegetariskt/veganskt, Ej djurtestat, Ej genförändrat eller Inga kemiska tillsatser.

22 andra produkter i samma kategori: