ImseVimse Badcape Grön Dinosaurie Visa större

ImseVimse Badcape Grön Dinosaurie

En stor och generös badcape i ekologisk bomull i en mysig blå färg och med en bläckfisk broderad på huvan. ImseVimses nya badcaper är lite större än vår andra modell och passar därmed även till större barn. Finns i tre fina färger och söta broderier som pryder huvan. Badhandduken är tillverkad i 100% ekologisk bomull.

Hooded Towel Soft & Absorbent.

Mått: 100x100cm

Mer detaljeröjkölkjölkj

358 kr

Lägg till i önskelistan

Badcapen är färgad enligt strikta regler utan starka och miljöfarliga kemikalier som annars är vanligt vid textilfärger och färgfixering.

Denna produkt är certifierad enligt OEKO-TEX® Standard 100 klass 1 för babyprodukter

Tillverkade i Turkiet

EkologiskJa


Allmän information

FRI FRAKT NÄR DU BESTÄLLER FÖR MER ÄN 800 KR

TRYGGT OCH SÄKERT

Vi har funnits sedan 1998 och är en butik med stort hjärta. För oss är det viktigt att du ska kunna känna dig trygg som kund när du handlar hos oss. Har du några frågor kring din beställning eller produkterna här i e-butiken når du oss på info@tantensgrona.se eller via telefon 018-46 25 79

PRODUKTBILDER

Ibland händer det att leverantörer byter utformning och utseende på sina produkter. Något vi naturligtvis inte kan ansvara för. Vi uppdaterar löpande i rask takt och ändrar produktbilder och texter. Trots det så kan det ibland slinka igenom någon produkt som inte ser ut exakt som på bilden. Upptäcker du någon sådan produkt får du väldigt gärna kontakta oss.

OM VÅRA PRODUKTER

Det mesta vi säljer i butiken uppfyller ett eller oftast flera av dessa kriterier: Miljövänligt, Ekologiskt, Rättvisemärkt, Närodlat, Vegetariskt/veganskt, Ej djurtestat, Ej genförändrat eller Inga kemiska tillsatser.

22 andra produkter i samma kategori: